pige bunde nikita klæstrup sasha klæstrup

Igen - Jeg synes, det var fortjent, og jeg synes, det er helt vildt, at det er min lillesøster, som har fået den titel. Og så er den smukke model mor til to piger. Nikita Klæstrup blev årets mest googlede kvinde - se et interview med hende her. Vis mere, se de ucensurerede billeder af Sasha Klæstrup på M!'s hjemmeside - husk, der er nøgenhed, og billederne er ikke for de mindste. Det er også

Swinger ålborg lotus massage frederiksberg

derfor mange af dem ikke er færdige, for så er der lige noget nyt jeg vil have. Vis mere, selv er hun vild med billederne, siger hun til M!: »De er blevet SÅ gode. I 2013 var hun Side 9-pige i Ekstra Bladet, og de gode gener ligger bestemt i familien. Jeg tager det som det kommer.«Hun ser sig selv som den vilde pige i familien, hvor Nikita er den pæne, og det har hun det rigtig fint med. Der er mange, der har fortalt os alle sammen, at vi er Lolland-Falsters stolthed, os Klæstrup-piger, siger Sasha Klæstrup med smil i stemmen. Jeg er ikke så meget til de der fine billeder.

pige bunde nikita klæstrup sasha klæstrup

Kendte Nikita Klæstrup: Sådan fik hun nettet til at gå amok. Jeg er helt vild glad for dem. (Foto: Covermodel) - Vi var kendt som Klæstrup-pigerne på Lolland-Falster. Det er, som har lavet billederne, du kan se herunder. Fuld af energi, ikke genert. Hvis vi skal ned i Brugsen, skal Nikita have makeup på og sat hår, hvor vi andre smider det op i en hestehale, siger Sasha Klæstrup, der ellers ikke står tilbage for sin smukke søster, når det kommer til udseendet.


Gratis ponor lingam massage jylland


Han er verdens bedste storebror. Folk vender hovedet efter hende. Nikita Klæstrup læser lige nu retorik på Københavns Universitet, men hun ligger ikke skjul på, at hun gerne vil være tv-vært, og måske en gratis porno med danske piger chat med liderlige piger dansk pendant til 'Keeping Up with the Kardashians' kunne være en mulighed, når man ser på den smukke familie. Og det er hendes to år ældre søster, Sasha glad for og stolt over. Sasha Klæstrup havde sin tv-debut som deltager i Divaer i junglen 2018 - side om side med divaer som Fie Laursen og Caroline Petersen. Lige nu er det dog Nikita, der løber med den største opmærksomhed. Vi har mistet den der med, at vi er Klæstrup-pigerne, for nu er det Nikita Klæstrup, siger Sasha Klæstrup, som dog kun pige bunde nikita klæstrup sasha klæstrup har glæde tilovers for sin søsters succes. Klæstrup-familien har en velbevaret hemmelighed. OG det er lige mig sådan noget provokation. Noget tyder på, at de gode gener ligger til familien. Det er hun nok ikke længere efter denne nye fotoserie. Han er stolt af os alle sammen, fortæller Sasha Klæstrup. (Artiklen fortsætter under billedet sasha Klæstrup var Side 9-pige i Ekstra Bladet i 2013. Hun får næsten sin lillesøster til at ligne en dydig skolepige på billederne, hvor hun bramfrit viser brysterne frem, og indsatsen har gjort hende til 'Månedens crush' i herremagasinet M!, der nu er en del. Lige nu, og frem til december, er den smukke pige på barsel med sit barn nummer to, men det bliver altså heldigvis ikke det sidste, vi ser til hende. Nu er mig og Chanel ikke lige så spændende som Nikita, men vi passer meget godt på de der personer: Nogle har børn, nogle får børn nu, og så er der den ene, der bare er ude og hygge sig helt vildt, fortæller Sasha Klæstrup. Og så glemmer jeg det lidt siger hun til M! Danske kendte -.

Billige vaskemaskiner fleggaard bøssebar kbh

Sasha Klæstrup er desuden mor til. De ved godt, hvem hun. Hun er familiens diva men på en god måde. Nikita Klæstrup iført den sorte, sexede kjole, der var med til at sende hende til top som den mest googlede danske kvinde i 2015. Navn: Sasha Klæstrup, familie: Nikita Klæstrup (lillesøster Chanel (storesøster Lukas (storebror). Torsdag fik 21-årige Nikita Klæstrup titlen som den danske kvinde, der stod for den største stigning i Googles søgeindeks fra 20 og desuden også samlet set var det danske kvindelige kendis-navn, som flest havde tastet ind på søgemaskinen.